Yardım Quest 2 kafa kayışı çok yıprandı

Sansar

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2
Merhaba, uzun süredir quest 2 sahibiyim artık kafa kayışı hem yıprandı hem lastik özelliği hafiften kaybetti kafa bandını tam oturtmak için ekstra çaba sarf ediyorum, İnternette araştırdım kafa kayışları var şarjlı olanlarda var özellikle amazon ve temu da beğendiklerim var ama tam emin olamıyorum. Daha önce aldığınız ve memnun kaldığınız kafa kayışı varmı önerebileceğiniz.

Kafa kayışı olarak ben zamanında almıştım markasını bulamadım çok uzun zaman önce almıştım ama bu linkteki ürüne bakmanı öneririm, alırken muhakkak bunun gibi başının üst tarafında parça olsun başını üstten tuttuğu için gözlüğü tamamı ile çıkarmadan ihtiyaç duyguduğunda göz tarafını yukarı kaldırıp işini görebilirsin diğer türkü kafa kayışı seçersen yine şuanki gibi gözlüğü tamamen çıkarıp takman gerekir.

Şansa gözlük fiyatı gümrük vergisi limitinin bir tık üstünde :) yardım için teşekkürler böyle birşey çok daha iyi olacak sanırım. Amazonda bakındım dediğiniz gibi kafa kayışı göremedim desem yeridir genelde hep yine başın üst kısmına gelen kısım plastik

Şansa gözlük fiyatı gümrük vergisi limitinin bir tık üstünde :) yardım için teşekkürler böyle birşey çok daha iyi olacak sanırım. Amazonda bakındım dediğiniz gibi kafa kayışı göremedim desem yeridir genelde hep yine başın üst kısmına gelen kısım plastik
Kafa bandları quest 2 ve 3 için hatta 3s için uyumlu şuan çoğunlukla quest 3 kafa bandı olarak başlık daha çok o yüzden bulamamış olabilirsin bende zamanında aliexpress den almıştım bataryalı falan Quest 2 den sonra Quest 3 aldım ona da taktım ve kullanıyorum. Genelde uyumlu oluyor.

Bataryanın çok artısı var mı hala anlayabilmiş değilim :) Sende kendine uygun olanı seçebilirsin

Ben aldığımda çanta yoktu sanırım kampanya yapmışlar, Yalnız çanta olayında sıkıntı yaşama ihtimaliniz var üst kafa bandı kısmı genelde standart quest çantalarına göre yüksek kalıyor.

Son düzenleme:
Ben aldığımda çanta yoktu sanırım kampanya yapmışlar, Yalnız çanta olayında sıkıntı yaşama ihtimaliniz var üst kafa bandı kısmı genelde standart quest çantalarına göre yüksek kalıyor.
Teşekkürler gönderdiğiniz kafa bandınız beğendim büyük ihtimal bunu alacağım

Geri