Quake 1'in Işın İzleme Sürümü

kupakizii

Kayıtlı Kullanıcı
Cyan dedi ki:

Katılıyorum. Bence tam Işın İzleme ile oluşturulmuş bir oyun Quake 2 RTX'dir. Oyun bu konuda harika ve ben A770 ekran kartımla 70fps'de stabil çalıştırabildim. Deneyim inanılmazdı. Keşke en sevdiğim Quake oyunu olan orijinal Quake de tam ışın izlemeyle yeniden yapılsaydı.

4K çözünürlükte bile, DLSS, XeSS gibi teknolojilerle birlikte, tam ışın izleme orta seviye ekran kartlarında gelecek nesil GPU'larda standart olmalı. Çoğu insanın satın aldığı kartlarda yani.

Yıllardır "QUAKE 1" için ışın izleme desteğiniz var:

GitHub - sultim-t/vkquake-rt

GitHub'da hesap oluşturarak sultim-t/vkquake-rt geliştirmelerine katkıda bulunabilirsiniz.

github.com

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri