• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

PSVR2'de Population One Oynanabilir mi?

tiyago1

Kayıtlı Kullanıcı
Population One'ı PSVR2'de oynamayı düşünüyorum ama emin değilim. Playstation Store'da aradım ama net bir bilgi bulamadım, bazı yerlerde uyumlu deniliyor bazı yerlerde değil.

Oyunun sistem gereksinimlerine baktım ama PSVR2 desteğiyle ilgili açık bir bilgi yoktu. Birkaç teknoloji forumunda da benzer sorulara rastladım ama tatmin edici bir cevap yoktu.

Bu yüzden doğrudan deneyim sahibi olan birinden bilgi almak istiyorum. PSVR2'de Population One sorunsuz çalışıyor mu, yüksek kare hızını ve çözünürlüğü destekliyor mu? Bir de performans hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Maalesef PS VR2 desteği yok, Quest serisi 2 - 3 - 3s ve Steam VR (PC VR) desteği var şuan. Bazı dönemlerde PS VR2 desteği çıkacak haberleri dolanıyor bunlar gerçeği yansıtan haberler değil.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri