ps3'ye dönüş [2022]

lastiktokali

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen ay, eski ps3 oyunlarımı tekrar oynama isteği duyduğumdan, cihazımı kutudan çıkardım ve oyun oynamaya başladım. İşte izlenimlerim.

Konsolu açtığımda, HDMI çıkışında garip bir sorunla karşılaştım; düzgün çalışması yaklaşık 7 dakika sürdü. Çok tuhaf bir durumdu. Ayrıca, ps3'ün güncelleme ve oyun indirme süreci inanılmaz derecede yavaştı.

Bir avantajı, başka bir ps mağazasından satın aldığım oyunları tüm hesaplarımda oynayabiliyor olmam. Japon PSN hesabımda giriş yapmadan bazı Japon oyunlarını oynayabildim, bu da ps4 ve vita'dan farklı bir durum.

Üstelik bazı oyunlar 3 boyutlu stereo destekliyordu, bu da oldukça etkileyiciydi.

Şimdi oyunlara gelecek olursak:

Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction, çok keyifli ve kolay oynanabilen bir oyun. Akıcılığı ve güzelliği beni büyüledi, özellikle uçma mekaniği çok hoşuma gitti. Bir ps4 yeniden yapımı harika olurdu.

Virtua Striker'ı da oynadım. Sadece Japonya'da piyasaya sürülen, eski bir model 2 AM2 futbol oyunu. Oyunun seçenekleri kısıtlı olmasına rağmen, çocuklar beni oynarken izlemekten hoşlanıyorlar, sebebini bilmiyorum.

GT6'daki İspanyol dağ parkuru müthişti; sıkıcı ortamlara sahip gerçekçi bir OutRun deneyimi sunuyordu.

OutRun2, şimdiye kadar oynadığım en iyi yarış oyunu. Harika bir hissiyat veriyor.

Daytona USA, en iyi ikinci yarış oyunum. Eşsiz bir keyif sunuyor.

Grandia ve Puzzle Bobble 2'yi de denedim; ikisi de çok güzel oyunlar.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri