Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

PlayStation VR2 tasarımını nasıl buldunuz?

kurkmantoluhayri

XR Meraklısı
Konu Sahibi
PlayStation VR2, tasarım çizgilerini PlayStation 5 konsolundan alıyor. Beyaz renkle kullanıcıların karşısına çıkan sanal gerçeklik gözlüğü, konsol ile bir kablo aracılığı ile bağlantı kuruyor. Öte yandan bünyesinde geçtiğimiz ayki etkinlikte karşımıza çıkan iki adet PS VR2 Sense kontrolcüsünü barındıran gözlüğün içten dışa takip amacı ile dört adet ön kamera ile geldiğini de belirtmekte fayda var.

Sony tarafından gerçekleştirilen duyuruya göre sanal gerçeklik gözlüğü 4K çözünürlük desteğiyle piyasaya sürülecek ve ayrıca HDR desteğine de sahip olacak. PS5 için piyasaya sürüldü PSVR 2’de önceki jenerasyona göre fazlasıyla genişletilmiş (110 derecelik) bir görüş alanı, göz takip sistemi, gözlük geri bildirimi, 3D Ses ve yenilikçi PS VR2 Sense kontrol cihazı da bulunacak. Bu yeni özelliklerle birlikte görüş alanınızdaki bir bölgeye bakabilmek için kafanızı hareket ettirmeniz gerekmiyor.

4K çözünürlük ve HDR desteğiyle gelen PS VR2'nin tasarımı, PS5 ve PS5 Pro ile uyumlu olmasıyla daha yüksek performans gösteriyor. Genişletilmiş görüş alanı ve yeni kontrolcülerle daha sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Bir kere deneme fırsatı buldum quest 2 de kullandığım için aralarında bir kıyaslama yapacak olursak quest 2 ye göre görsel olarak daha iyi duruyor.

PS VR2 kullanıyorum PS5 ile gayet memnunum, tasarım olarak benim için tatmin edici, içerik olarak bazen sitem ettiğim oluyor ama oda çok oyunculu oyunlarda bazen fazla oyuncu bulamamakla alakalı ama farklı platformların ortak oynadığı oyunlarda bu sıkıntı hiç yok.

Hele ki ilk kontrolörler ile kıyaslandığında, neydi o arkadaş eline dondurma külahı almışsın gibi :D

PS5'ten tasarım ilhamı alması iyi düşünülmüş; uyumluluk sorunlarını azaltır. 4K HDR desteği ve geniş görüş alanı, etkileyici özellikler. Sense kontrolcüleri ve göz takibi, immersive deneyimi artırır ancak uzun kullanımda konforu etkileyebilir. Fiyatlandırma, benim için önemli bir faktör olacak.

ps vr2'nin 4k çözünürlüğü ve geniş görüş alanı gerçekten etkileyici 🎮 Yeni sensörler ve geri bildirim özellikleri de oyun deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyacak gibi görünüyor. Sony'nin bu hamlesi geleceğin sanal gerçeklik standartlarını belirleyecek gibi duruyor. Heyecan verici gelişmeler.

Güzel bir özet olmuş 👍 4K çözünürlük ve geniş görüş alanı gerçekten cezbedici. PSVR2 Sense kontrol cihazlarının kullanım kolaylığı da önemli; önceki nesil deneyimlerime göre büyük bir gelişme gibi duruyor. Umarım beklentileri karşılıyor.

4K çözünürlük iddialı gelmiş. 110 derece görüş alanı yeterli değil bence, Meta Quest 2'nin sunduğu deneyimden daha iyi olması gerek. Göz takip sistemi güzel bir ekleme, ancak kontrolcü deneyimi daha iyi optimize edilmeli. Fiyat performans oranı belirleyici olacak. 🤔

4K çözünürlük ve HDR desteği müthiş 😎 110 derecelik görüş alanı da oldukça geniş, eski PS VR'dan çok daha iyi gibi görünüyor. Göz takibi ve geri bildirimiyle daha gerçekçi bir deneyim vaat ediyor. Yeni kontrolcüleri de merakla bekliyorum.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri