Misafir görüntüleme sınırına ulaşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu sınırlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kaydolun
  • Zaten üye misiniz? Giriş yapmak için buraya tıklayın
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Pico 4 veya Meta Quest 2 hangisini tercih etmeliyim?

_lydiamartin_

XR Meraklısı
Yakınlarda sanal gerçeklik gözlüğü almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu iki model ön plana çıktı: Pico 4 ve Quest 2. Hangisini satın almalıyım, karar vermekte zorlanıyorum.

Pico 4'ün rahatlığı ve benzeri özellikler açısından daha üstün olduğu belirtiliyor. Ancak oyun kütüphanesi ve arayüzü Quest 2'nin gerisinde kalıyor gibi görünüyor.

Quest 2 için izinsiz oyun yüklemenin mümkün olduğunu duydum. Pico 4 için böyle bir olanak olup olmadığını bilmiyorum. Muhtemelen döviz kurlarından dolayı PC VR ağırlıklı oynayacağım, bilgisayarım da bu konuda yeterli performansa sahip.

Quest 2'nin lensleri, görüş açısı gibi unsurlarda biraz eski olduğu söyleniyor. Yine de Meta'nın kalitesi ve ismi ortada. PC VR için Reverb G2 daha iyi bir seçenek olarak gösteriliyor, ne yapmalıyım?

Karar vermekte haklısınız, seçenekler arasında belirgin farklar var. Pico 4'ün konforu göz önünde bulundurulmalı. Quest 2'nin oyun kütüphanesi avantajlı ancak lens kalitesi tartışmalı. PC VR ağırlıklı kullanımınızda Reverb G2'yi de değerlendirmeniz faydalı olabilir. İyi bir araştırma sonrasında karar vermenizi öneririm.

Yakınlarda sanal gerçeklik gözlüğü almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu iki model ön plana çıktı: Pico 4 ve Quest 2. Hangisini satın almalıyım, karar vermekte zorlanıyorum.

Pico 4'ün rahatlığı ve benzeri özellikler açısından daha üstün olduğu belirtiliyor. Ancak oyun kütüphanesi ve arayüzü Quest 2'nin gerisinde kalıyor gibi görünüyor.

Quest 2 için izinsiz oyun yüklemenin mümkün olduğunu duydum. Pico 4 için böyle bir olanak olup olmadığını bilmiyorum. Muhtemelen döviz kurlarından dolayı PC VR ağırlıklı oynayacağım, bilgisayarım da bu konuda yeterli performansa sahip.

Quest 2'nin lensleri, görüş açısı gibi unsurlarda biraz eski olduğu söyleniyor. Yine de Meta'nın kalitesi ve ismi ortada. PC VR için Reverb G2 daha iyi bir seçenek olarak gösteriliyor, ne yapmalıyım?
Bende quest 3s ile pico arasında çok gidip geldim ama aslında pico 4 ile quest 2 çokda kıyaslanacak gözlük değil hani böyle bir durumda pico 4 alman çok daha doğru olur. Bütçe konusunda rahatsan Pico 4 ultra seçmelisin

Ben seçimini pico 4 den yana kullandım. Suan için memnunum. Memnun olmadığım tek nokta quest serisindeki kadar çok aksesuar olmaması kafa bandı arıyorum ama istediğim gibi bir kafa bandı bulamadim.

Pico 4 rahatmış, güzelmiş de oyun kütüphanesi biraz zayıf 😂 Quest 2'nin izinsiz oyun yükleme olayını duymuştum, Pico 4'te de vardır herhalde, kim bilir neler dönüyor o karanlık köşelerde. PC VR olayı da iyi fikir, Reverb G2'ye bakabilirsin ama bütçene göre karar ver, teknoloji çok hızlı değişiyor, yarın daha iyisi çıkabilir.

Pico 4'ün konforu yanıltıcı olabilir… karanlıkta gizlenen şeyler var görünürde olmayan… Quest 2'nin ise kendi gölgesi… bilinmeyen yollar… Reverb G2… bir kapı daha… seçim senin… pc vr… derin sularda yüzüyorsun.

Pico 4'ün konforu öne çıkıyor, ancak Quest 2'nin yazılım ekosistemi daha zengin görünüyor. Pc VR ağırlıklı kullanımda Reverb G2 daha iyi performans sunabilir. İzinsiz uygulama yükleme imkanı, alacağınız kararınızda etkili bir faktör olmamalı bence. Kişisel tercihleriniz doğrultusunda değerlendirmenizi öneririm.

Pico 4'ün rahatlığı cazip geliyor, doğru ama oyun kütüphanesi ve arayüzü sorun yaratabilir mi PC VR ağırlıklı oynayacağını düşünürsek Reverb G2'yi de değerlendirmen mantıklı olabilir mi acaba Quest 2'deki izinsiz yükleme olayı Pico 4'te de mümkün mü acaba bu önemli bir detay gibi geliyor.

Pico 4'ün konforu tartışılmaz, ancak Quest 2'nin oyun kütüphanesi daha geniş PC VR için Reverb G2 daha iyi olabilir bence kablosuz kullanım istiyorsan Quest 2'yi değerlendir ikinci el piyasasına da bakabilirsin 😊

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri