• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Oyun Projemde Geri Bildirim İstiyorum [PC Web]

suunmxv

Kayıtlı Kullanıcı
B3D topluluğuna selamlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir oyun var ve taze bakış açılarına ihtiyacım var. Başka hiçbir yerde bu desteği bulamadığım için burada denemeye karar verdim.

Bu geliştirme aşamasındaki, tarayıcıda oynanabilen oyunun geleceği olup olmadığını öğrenmek istiyorum:

Mobil ve PC için tasarlanmış, ancak iki farklı silah yükü arasında geçiş yapma özelliğiyle daha derin bir oynanış sunan bir hayatta kalma oyununa benziyor. Sistemler ve arayüzler üzerinde bir yıl çalıştım, ancak enerjim tükendi ve oyunun iyi olup olmadığını, mekaniğin diğer hayatta kalma oyunlarından farklı ve ilgi çekici bir deneyim sunup sunmadığını bilmem gerekiyor.

Bu ön izleme yaklaşık 7 dakika sürüyor ve sonu yok. Yeni oyuncular için oyun dengesinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Çok zorlayıcıysa özür dilerim! Kontroller klavye ile yapılıyor.

WASD/Yön Tuşları - hareket
Shift - silah değiştir
Ctrl - menü/duraklat/yetenekler aç
1 + 2 - doğrudan yetenek etkinleştirme

Geçtiğimiz üç gün boyunca sadece PC kontrolcüleri için optimizasyon yaptım, ancak web sürümünde sorunlar yaşadım ve dün klavye kontrolünü yeterince iyi hale getirmek için yoğun çaba sarf ettim. Fareyi dokunmatik ekran gibi kullanabilirsiniz, ancak ipuçları eksik.

Gelecekte şunlar eklenecek:

Prosedürel dalgalar, oyunun her seferinde farklı olmasını sağlayacak
Uçan düşmanlar gibi özel silahlar gerektiren yeni düşman türleri
Silah kullanan düşmanlar
Mevcut üç seçenekli karşılaştırma sistemine göre farklı bir seviye atlama sistemi
Patronlar - (oyunda zaten bir tane var ama bu sürüme ekleyemedim!)
Cihazlar arası oyun kaydı

Herhangi bir hata için özür dilerim. Oynayan ve geri bildirimde bulunan herkese teşekkür ederim ve güzel bir 2025 diliyorum!

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri