• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Rehber Oyun Listesi VR Oyun indirme ve Satın Alma Rehberi

Bu rehber, VR gözlüğü kullanarak TeknoVR.com/forum'dan oyunları nasıl inceleyebileceğinizi ve indirebileceğinizi adım adım açıklamaktadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

1. TeknoVR.com'a Erişim​

• VR gözlüğünüzü takın ve cihazınızın tarayıcı uygulamasını açın.
  • Tarayıcınızın adres kısmına teknovr.com/forum adresini yazarak siteye girin.

2. Foruma Giriş Yapın​

• Forum içeriklerini inceleyebilmek ve oyun indirebilmek için üyelik girişi yapmanız gerekebilir.
  • Sağ üst köşede bulunan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayın ve bilgilerinizi girerek hesabınızla oturum açın.
  • Hesabınız yoksa "Kayıt Ol" seçeneğini kullanarak yeni bir hesap oluşturun.

3. Oyun Listesini Gezin​

• Ana sayfada veya menüde "Oyun ve Uygulamalar'' sekmesine tıklayın.
  • Oyunlar, kategori veya popülerlik sırasına göre listelenmiş olabilir. Kategori filtrelerini kullanarak ilginizi çeken oyunları bulabilirsiniz.
  • Her oyunun detay sayfasına girerek; tanıtım yazısı, video ve görüntüler, sistem gereksinimleri ve incelemeler gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

4. Oyun İndirme​

• İncelemek istediğiniz oyunun detay sayfasına girin.
  • "Şimdi Deneyimle (Ücretsiz oyun ve uygulamalarda)" veya "Satın Al (Ücretli Uygulamalarda)" butonuna tıklayın
  • Dosya boyutunu ve sistem gereksinimlerini kontrol ettikten sonra İndir butonuna tıklayın. ( VR gözlüğünüzde yeterli alan yoksa uygulamayı indirirken hata alabilirsiniz - Künye bölümünden oyunun boyutunu görebilirsiniz)
  • Dosya indirme işlemi tamamlandıktan sonra, VR gözlüğünüzde oyun kütüphanesi bölümünde oyunu görebilir ve giriş yapabilirsiniz.
  • Yükleme tamamlandıktan sonra oyunu başlatabilir ve deneyimlemeye başlayabilirsiniz.

qwdqwdqwd1111.webp

5. Sorun Giderme ve Destek​

• İndirme veya kurulum sürecinde sorun yaşarsanız, forumdaki ilgili destek başlıklarına bakabilir veya yeni bir başlık açarak yardım isteyebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek TeknoVR.com forumundan VR oyunlarını kolayca inceleyebilir ve indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar!

Son düzenleme:

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri