Bu rehber, VR gözlüğü kullanarak TeknoVR.com/forum'dan oyunları nasıl inceleyebileceğinizi ve indirebileceğinizi adım adım açıklamaktadır.
1. TeknoVR.com'a Erişim
- VR gözlüğünüzü takın ve cihazınızın tarayıcı uygulamasını açın.
- Tarayıcınızın adres kısmına teknovr.com/forum adresini yazarak siteye girin.
2. Foruma Giriş Yapın
- Forum içeriklerini inceleyebilmek ve oyun indirebilmek için üyelik girişi yapmanız gerekebilir.
- Sağ üst köşede bulunan "Giriş Yap" seçeneğine tıklayın ve bilgilerinizi girerek hesabınızla oturum açın.
- Hesabınız yoksa "Kayıt Ol" seçeneğini kullanarak yeni bir hesap oluşturun.
3. Oyun Listesini Gezin
- Ana sayfada veya menüde "Oyun ve Uygulamalar'' sekmesine tıklayın.
- Oyunlar, kategori veya popülerlik sırasına göre listelenmiş olabilir. Kategori filtrelerini kullanarak ilginizi çeken oyunları bulabilirsiniz.
- Her oyunun detay sayfasına girerek; tanıtım yazısı, video ve görüntüler, sistem gereksinimleri ve incelemeler gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
4. Oyun İndirme
- İncelemek istediğiniz oyunun detay sayfasına girin.
- "Şimdi Deneyimle (Ücretsiz oyun ve uygulamalarda)" veya "Satın Al (Ücretli Uygulamalarda)" butonuna tıklayın
- Dosya boyutunu ve sistem gereksinimlerini kontrol ettikten sonra İndir butonuna tıklayın. ( VR gözlüğünüzde yeterli alan yoksa uygulamayı indirirken hata alabilirsiniz - Künye bölümünden oyunun boyutunu görebilirsiniz)
- Dosya indirme işlemi tamamlandıktan sonra, VR gözlüğünüzde oyun kütüphanesi bölümünde oyunu görebilir ve giriş yapabilirsiniz.
- Yükleme tamamlandıktan sonra oyunu başlatabilir ve deneyimlemeye başlayabilirsiniz.
5. Sorun Giderme ve Destek
- İndirme veya kurulum sürecinde sorun yaşarsanız, forumdaki ilgili destek başlıklarına bakabilir veya yeni bir başlık açarak yardım isteyebilirsiniz.
Son düzenleme: