Oyun için tercih ettiğiniz yenileme hızı?

maysasu

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba,

Oyunlarda hangi yenileme hızını kullandığınızı merak ediyorum.

168 Hz'lik bir monitörüm var fakat sadece tek oyunculu oyunlar oynayan ve grafiklere düşkün biri olarak, tüm efektleri açık halde 72 FPS ile oynuyorum.

Başka bir neden de gürültü; daha düşük kare hızı hedefi, RTX 4070 Ti'ımı daha serin ve dolayısıyla daha sessiz çalıştırıyor; ayrıca bazı oyunlarda bobin vınlamasını da büyük ölçüde azaltıyor.

Eski bir oyun oynuyorsam ve 168 Hz GPU'm için çok kolay ise kullanıyorum, ancak daha yeni oyunlar için genellikle 72 Hz'i tercih ediyorum.

Sizler hangi yenileme hızını kullanıyorsunuz?

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri