- XR Başlığı
- Quest 3
Meta, Eylül 2024’teki Meta Connect etkinliğinde yeni bir Orion AR gözlük prototipini tanıtarak artırılmış gerçeklik (AR) alanında büyük bir adım attı. Orion, kullanıcıya çeşitli AR özellikleri sunan bir prototip olarak tanıtıldı ancak son ürün olarak piyasaya sürülmesi planlanmıyor.
Meta, bu prototipi AR alanındaki araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarını ilerletmek amacıyla geliştirdi. Şirket, Orion’un sağladığı teknolojiyi, daha dar görüş alanına sahip bir AR gözlük serisi üretmek için kullanmayı hedefliyor.

Arayüzü daha detaylı gösteren videoyu haberimizde izleyebilirsiniz
teknovr.com
Meta, bu prototipi AR alanındaki araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarını ilerletmek amacıyla geliştirdi. Şirket, Orion’un sağladığı teknolojiyi, daha dar görüş alanına sahip bir AR gözlük serisi üretmek için kullanmayı hedefliyor.

Arayüzü daha detaylı gösteren videoyu haberimizde izleyebilirsiniz

Meta, Orion AR Gözlük Prototipinin İşletim Sistemi Arayüzünü Paylaştı, Sizce Nasıl? | TeknoVR XR Teknoloji Topluluğu
Meta, Eylül 2024’teki Meta Connect etkinliğinde yeni bir Orion AR gözlük prototipini tanıtarak artırılmış gerçeklik (AR) alanında büyük bir adım attı. Orion,