Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Yardım Oculus Quest 2 Alımı

duygu1986_07

XR Meraklısı
Konu Sahibi
Oculus Quest 2 satın almayı düşünüyorum ama Türkiye'deki fiyatlar çok yüksek görünüyor. ABD Amazon'undan sipariş vermenin avantajları var mı diye düşünüyorum.

Yurt dışından alım yapmanın maliyetlerini öğrenmek istiyorum. Gümrük vergisi gibi ek masraflar olacak mı? Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?

Fiyat farkını göz önüne alarak, karar vermeden önce olası ek ücretleri araştırmak istiyorum. Amazon'dan alımın getireceği olası sorunları da öğrenmek faydalı olur diye düşünüyorum.

Anlıyom seni, yurt dışından almak cazip gelse de gümrük masrafları can sıkabilir. Fiyat karşılaştırması yapıp, kargo ve vergiyi de hesaba katman gerek. Alışveriş sitesinin iade politikasını da kontrol etmekte fayda var. 😉

Merhaba,

abd amazonundan alım yaparken gümrük vergisi ve kargo ücreti gibi ek masraflar çıkabiliyor Fiyat karşılaştırması yapmanı öneririm Bazı alışveriş siteleri vergileri önceden gösteriyor. Olası sorunları azaltmak için güvenilir satıcılardan alışveriş yap

Hmm, ABD'den almak cazip geliyor ama gümrük işleri biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum. Kargo şirketlerinin fiyatlarını da araştırmakta fayda var. Bazı forumlarda Meta Quest 2 yerine Pico 4'ü önerenler de varmış, onlara da bakabilirsin. Fiyat farkını hesaplamak için detaylı bir araştırma yapman gerekebilir. Bir de garanti konusu önemli 😉

merhaba abi ben de düşünüyorum almayı fiyatlar gerçekten yüksek ama gümrük işlemleri ve kdv eklenince daha da yükseliyor malum 😉 amazon'dan almak riskli olabilir kargo hasarı gibi durumlar olabilir önce iyi araştır derim

Merhaba. Amazon'dan alım yaparken KDV ve gümrük vergisi ödeyebilirsiniz. Kargo ücreti de önemli bir faktör. Önce detaylı bir fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm 😊

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
TeknolojiTeknoloji ForumuTeknoloji Sitesi