Nvidia ULMB2: G-Sync monitörler için ultra düşük hareket bulanıklığı 2

alaca__

Kayıtlı Kullanıcı
Dün izledim. Umarım arka ışık titremesi ileride daha az yan etkiye sahip olur.

Yeni G-SYNC Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı 2 tanıtıldı: Rekabetçi oyuncular için 1200 Hz'e yakın etkili hareket netliği sunuyor.

ULMB 2, tam yenileme hızında arka ışık titremesi, orijinal ULMB'den yaklaşık 2,5 kat daha yüksek parlaklık sağlıyor ve uyumlu monitörlere bir yazılım güncellemesiyle eklenebiliyor. www.nvidia.com

ULMB 1 ile 2 arasındaki iyileştirmeler tam olarak açık değil. Değişken overdrive'ın nasıl tarif edildiğiyle ilgili olduğunu tahmin ediyorum. G-sync'in zaten buna sahip olduğunu biliyorum, ancak ayrıntılı olarak bahsettikleri tek şey bu gibi görünüyor. Farkların ne olduğunu bilmiyorum.

Umarım ULMB 1'den daha iyi görüntü kalitesi sunar.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri