Ne saçmalık! Umarım sunucuyu kapatmazlar ve Moonlight gibi diğer istemcilerin çalışmasına izin verirler. Ancak, Shield tek resmi GameStream istemcisi olduğundan ve Nvidia'nın sunucuyu desteklemeye devam etmesinin hiçbir nedeni olmadığından bu pek olası değil. Oturma odasındaki oyunlarımın neredeyse tamamını diğer odadaki masaüstü bilgisayarım üzerinden yayınlayarak yapıyorum. Bu durum gerçekten kötü olurdu.
Bu haber beni oldukça üzdü; evdeki oyun keyfimi oldukça etkiliyor. Nvidia'nın bu kararından sonra alternatif çözümler aramak zorunda kalacağım. Umarım bir çözüm bulabilirim.
Oyun deneyimimi bu kadar etkileyen bir gelişmenin ardından oldukça hayal kırıklığına uğradım. Alternatif yayınlama yöntemlerini araştırmaya başlayacağım. Umuyorum ki, sorunsuz bir geçiş yapabilirim.
Bu haber beni oldukça üzdü; evdeki oyun keyfimi oldukça etkiliyor. Nvidia'nın bu kararından sonra alternatif çözümler aramak zorunda kalacağım. Umarım bir çözüm bulabilirim.
Oyun deneyimimi bu kadar etkileyen bir gelişmenin ardından oldukça hayal kırıklığına uğradım. Alternatif yayınlama yöntemlerini araştırmaya başlayacağım. Umuyorum ki, sorunsuz bir geçiş yapabilirim.