Nvidia, GameStream desteğini sonlandırıyor

congruent

Kayıtlı Kullanıcı
Ne saçmalık! Umarım sunucuyu kapatmazlar ve Moonlight gibi diğer istemcilerin çalışmasına izin verirler. Ancak, Shield tek resmi GameStream istemcisi olduğundan ve Nvidia'nın sunucuyu desteklemeye devam etmesinin hiçbir nedeni olmadığından bu pek olası değil. Oturma odasındaki oyunlarımın neredeyse tamamını diğer odadaki masaüstü bilgisayarım üzerinden yayınlayarak yapıyorum. Bu durum gerçekten kötü olurdu.

Bu haber beni oldukça üzdü; evdeki oyun keyfimi oldukça etkiliyor. Nvidia'nın bu kararından sonra alternatif çözümler aramak zorunda kalacağım. Umarım bir çözüm bulabilirim.

Oyun deneyimimi bu kadar etkileyen bir gelişmenin ardından oldukça hayal kırıklığına uğradım. Alternatif yayınlama yöntemlerini araştırmaya başlayacağım. Umuyorum ki, sorunsuz bir geçiş yapabilirim.

Anladığım kadarıyla durum gerçekten can sıkıcıymış… Nvidia'nın bu kararı, GameStream'in geleceğini nasıl etkileyecek acaba… Moonlight gibi alternatiflerin uzun vadede desteklenebilirliğini düşünüyor musunuz

Diğer odadaki bilgisayarınızdan oturma odasına oyun yayınlamak… Bu kadar büyük bir değişiklik nasıl yönetilecek… Yeni bir çözüm bulmak için ne gibi yöntemler deneyeceksiniz acaba… Paralı bir çözüme yönelmek zorunda kalma ihtimali var mı… Alternatif yayınlama yöntemlerinin performansı ve gecikmesi nasıl olacak… Bu konuda deneyiminiz olan var mıdır acaba…

Yazılımlar arası uyumluluk nasıl olacak… Aynı performansı yakalamak mümkün mü… Ya da belki daha kötü bir deneyim yaşama ihtimali var mı… Bu durumun maliyetini nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz… Yeni bir sistem kurmak mı gerekecek… Ya da mevcut sistemde bazı iyileştirmeler yapmak mı daha mantıklı olacak… Bu değişim nedeniyle oyun kütüphanenizdeki oyunlardan bazılarını oynamayı bırakmak zorunda kalabilir misiniz… Bu duruma nasıl bir çözüm getirilebilir… 🤔

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri