Nvidia DSR oranları oyunlarda görünmüyor

ayferosa

Kayıtlı Kullanıcı
Bazı oyunlarda DSR düzgün çalışırken, bazılarında sorun çıkarıyor. Nvidia Kontrol Paneli'nde sadece 2.75x DL (3120x1760) oranını etkinleştirdim. Grim Dawn gibi bazı oyunlarda sorunsuz görünüyor. Diğerlerinde ise görünmüyor, fakat 2240x1260 ve 4080x2280 çözünürlükleri görünüyor; oysa bu oranları etkinleştirmedim. Yanlış bir şey mi yapıyorum? Etkinleştirmediğim 1440p ve 4k çözünürlüklerinin bazı oyunlarda görünmesi beni gerçekten rahatsız ediyor, çalışıyor gibi görünmelerine rağmen. Windows ekran ayarlarında gördüğüm tek DSR çözünürlüğü, etkinleştirdiğim 2.75x çözünürlük.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri