• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Nostaljik oyunlar

redflowers008

Kayıtlı Kullanıcı
Bu başlığı, teknik detaylardan ziyade genel anlamda eski oyunları konuşabilmek için açtım; teknik konular için forumda başka alanlar var zaten.

Son zamanlarda, telefonumda emülatör kullanarak NES oyunları oynuyorum. Hiç oynamadığım Final Fantasy serisine başlamak istedim; ilk oyunla başlayıp, Final Fantasy II ve Final Fantasy III'ü (geçtiğimiz birkaç hafta içinde) bitirdim.

Şimdi SNES'e geçmeyi planlıyordum ama Dragon Quest serisinin tamamı da arşivimde olduğu için, her iki serinin gelişimini neredeyse paralel olarak yaşamak adına önce NES oyunlarını tamamlamaya karar verdim.

Final Fantasy serisini sevdim fakat üçüncü oyun, bazı hikaye/seviye tasarımı sorunları nedeniyle önceki oyunlar kadar iyi değildi diye düşünüyorum; bunu "Şu anda ne oynuyorsunuz? (konsol bölümü)" başlıklı konuda da paylaşmıştım. Şu an ilk Dragon Quest oyununu oynuyorum; bu oyun, ilk Final Fantasy oyunundan daha eski. Menüdeki basit eylemler (örneğin kapı açmak) pek hoşuma gitmiyor ama bakalım nasıl ilerleyecek.

@Cyan

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri