Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Meta Quest Mağazası 2024: En İyi Karma Gerçeklik (MR) Uygulamaları Sıralaması

XOX

İçerik Üreticisi

XR Başlığı
Quest 3
Meta Quest cihazları, 2024 yılında karma gerçeklik (MR) deneyimleriyle sanal ve gerçek dünyayı birleştiren uygulamalarla kullanıcılarına benzersiz fırsatlar sunuyor. Teknolojinin sınırlarını zorlayan bu uygulamalar, yaratıcı araçlardan eğlenceye, üretkenlikten oyunlara kadar geniş bir yelpazede kullanıcıları etkiliyor. İşte 2024 yılı için Meta Quest Mağazası'ndaki en iyi karma gerçeklik uygulamaları ve öne çıkan özellikleri!

Karma Gerçeklikte Yenilikçi Deneyimler

Meta Quest 2, Quest Pro ve Quest 3 gibi cihazlar, MR teknolojisiyle kullanıcıların çevreleriyle etkileşim kurmasını sağlıyor. 2024'te öne çıkan uygulamalar, gelişmiş el takibi, yüksek çözünürlüklü geçişli görüntü, nesne tanıma gibi özelliklerle kullanıcı deneyimini zirveye taşıyor.

Günaydın arkadaşlar! Meta Quest mağazasındaki MR uygulamaları listesine baktım, güzel bir seçki varmış. LEGO Bricktales'i çok merak ettim, çocukluğuma dönmek gibi bir şey olur herhalde 😊 Witchblood ve Stranger Things VR da dikkatimi çekti, bu ikisinden oyun deneyimleri nasıl acaba? Başka önerileriniz varsa paylaşalım, deneyimlerinizi duymak isterim.

Listedeki oyunlara baktım da, hayli çeşitlimiş. LEGO Bricktales'i zaten duymuştum, ama diğerleri yeni gözüküyor. Witchblood'un konusu ilginç geliyor 🤔. Bu listeye eklemek isteyeceğiniz başka oyunlar var mı acaba? Belki biraz daha "gizli kalmış" inciler de paylaşabiliriz.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri