Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Meta Quest+ Aboneliği Mantıklı mı?

hozirik

XR Meraklısı
XR Başlığı
Quest 3
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, Meta Quest+ aboneliğinin alınıp alınmaması konusunda kararsız kaldım. Fiyat performans açısından değerlendirme yapmaya çalışıyorum.

Son birkaç haftadır sanal gerçeklik deneyimimi geliştirmenin yollarını arıyorum. Meta Quest 2'ye sahibim ve bazı oyunları oynadım ama abonelik ile sunulan avantajlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.

Aboneliğin sunduğu oyun kütüphanesi, fiyatına göre yeterli mi? Yoksa daha ucuza benzer oyunlara erişmenin başka yolları mı var? Başka kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi almak istiyorum.

Özellikle abonelik içindeki özel oyunlar ve indirimler beni cezbediyor. Ancak bu indirimler abonelik ücretini karşılayacak kadar cazip mi emin değilim. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Kısacası, Meta Quest+ aboneliğinin bana sunacağı faydaları, maliyetine kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyorum. Aboneliğin uzun vadedeki avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, Meta Quest+ aboneliğinin alınıp alınmaması konusunda kararsız kaldım. Fiyat performans açısından değerlendirme yapmaya çalışıyorum.

Son birkaç haftadır sanal gerçeklik deneyimimi geliştirmenin yollarını arıyorum. Meta Quest 2'ye sahibim ve bazı oyunları oynadım ama abonelik ile sunulan avantajlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.

Aboneliğin sunduğu oyun kütüphanesi, fiyatına göre yeterli mi? Yoksa daha ucuza benzer oyunlara erişmenin başka yolları mı var? Başka kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi almak istiyorum.

Özellikle abonelik içindeki özel oyunlar ve indirimler beni cezbediyor. Ancak bu indirimler abonelik ücretini karşılayacak kadar cazip mi emin değilim. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Kısacası, Meta Quest+ aboneliğinin bana sunacağı faydaları, maliyetine kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyorum. Aboneliğin uzun vadedeki avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu ne ay ve yıl bazında ne kadar içerik tükettiğinize bağlı, şuan oyunlar doviz kuru farkı nedeni ile bizim için pahalı olabiliyor.

Mesela

bu iki oyun quest+ listesinde ve biri 59 dolar birisi ise 40 dolar sadece bu iki oyuna vereceğin toplam tutar 90 tolar ama sadece asgard almak yerine 1 yıllık quest+ aboneliği alabilirsin. Diğer oyunlar senin karın olur.

Eksisi ne diye sorarsanız en azından şuan için onlar ne sunarsa sadece onu oynayabilirsiniz :)

Oyun içeriğinin hızlı tükenmesi ve bu sürecin maliyetli olması nedeni ile uzun vadeli bir denge oluşturulmaya çalışılıyor ki bence mantıklı bu abonelik sistemi ile oyuncularda oyun geliştiricileri de para kazanabilecek.

Tabi quest+ üyeliği çok yeni zamanla içerik zenginleşecektir. Bence quest+ mantıklıdır.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri