• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

META Quest 4 beklenir mi?

SemoyeK

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest3
Merhaba quest 3 den.sonra quest 4 çıkarmış yoksa 3s den sonra quest 3 pro ile karşılaşır mıyız?

İyi hoş telefon gibi bir model serisinin her sene bir üst versiyonu ayağına bir pazarlama mantigida var umarım burada da bunu yaşamayız şuana kadar modeller gerçekten dikkate değer yükseltme ile geliyor tabi daha çok özellik ve yenilik de bekliyoruz.

Sizin quest 4 modelinden beklentiniz nedir?

ben metanın bir sonraki adımının daha çok karma gerçekliğe odaklandığı bir gözlük çıkaracağını düşünüyorum bunun adı quest 4 mü olur başka birşey mi olur bilmiyorum ama benim beklendim karma gerçeklik geçişlerinde daha net bir görüntü olur. Şuan quest 3 karma gerçeklik geçişinde görüntü kalitesi çok iyi değil bunla ilgili vision pro ile çok karşılaştırılıyor ve bu anlamda sınıfta kalıyor.

Benim tanıdığım zukemberk vision pro nun elinden bu kozu almak için herşeyi yapar gibi geliyor :D

Karma gerçekliğe geçişte görüntü.kalitesi konusunda sana katılıyorum benim diğer beklentim gözlüğün daha hafif hale gelip nispeten günlük hayatta kullanılabilir hale gelmesi

Quest 4 gelmesi gerekiyor, yeni bir versiyon ile devam etmeleri ticari anlamda şart, teknolojinin sürdürülebilir bir görünümü içinde yeni donanım gerekiyor. Meta karma gerçeklik alanı içinde yatırımlarını ve geliştirmelerini arttırıyor olsa da, Sanal gerçeklik uygulamaları ve oyunları olduğu sürece bu teknoloji devam etmek zorunda.

Sonuçta oyun ve uygulama geliştirilmesi için bir çok geliştiriciyi fonluyorlar.

sanal gerçeklik / karma gerçeklik gözlüğü olarak Quest 4 gelecektir bence.

Quest 3'ten sonra Quest 4 çıkıp çıkmayacağı gerçekten merak konusu. Telefonlardaki gibi her yıl yeni model çıkarma stratejisi pek hoş değil, umarım Meta bu yola girmez. Şimdiye kadar çıkan modeller güzel geliştirmeler içeriyordu ama daha fazlasını bekliyoruz.

Benim Quest 4'ten beklentim daha iyi işlemci, daha yüksek çözünürlüklü ekran ve daha uzun pil ömrü olurdu. Sizin beklentileriniz neler? 🤔

Quest 4 mi? 🤔 Meta'nın ne yapacağı gerçekten merak konusu. 3'ten sonra direkt 4 mü gelir yoksa farklı bir yol mu izlerler, bilemiyorum. Benim için en önemlisi daha iyi grafikler ve daha uzun pil ömrü olurdu…

Bence Quest 4 biraz erken olur. Quest 3 Pro daha mantıklı geliyor şu an için. Yeni özellikler güzel ama her sene yeni model çıkarmasını beklemiyorum açıkçası.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri