META Quest 4 beklenir mi?

SemoyeK

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest3
Merhaba quest 3 den.sonra quest 4 çıkarmış yoksa 3s den sonra quest 3 pro ile karşılaşır mıyız?

İyi hoş telefon gibi bir model serisinin her sene bir üst versiyonu ayağına bir pazarlama mantigida var umarım burada da bunu yaşamayız şuana kadar modeller gerçekten dikkate değer yükseltme ile geliyor tabi daha çok özellik ve yenilik de bekliyoruz.

Sizin quest 4 modelinden beklentiniz nedir?

ben metanın bir sonraki adımının daha çok karma gerçekliğe odaklandığı bir gözlük çıkaracağını düşünüyorum bunun adı quest 4 mü olur başka birşey mi olur bilmiyorum ama benim beklendim karma gerçeklik geçişlerinde daha net bir görüntü olur. Şuan quest 3 karma gerçeklik geçişinde görüntü kalitesi çok iyi değil bunla ilgili vision pro ile çok karşılaştırılıyor ve bu anlamda sınıfta kalıyor.

Benim tanıdığım zukemberk vision pro nun elinden bu kozu almak için herşeyi yapar gibi geliyor :D

Karma gerçekliğe geçişte görüntü.kalitesi konusunda sana katılıyorum benim diğer beklentim gözlüğün daha hafif hale gelip nispeten günlük hayatta kullanılabilir hale gelmesi

Quest 4 gelmesi gerekiyor, yeni bir versiyon ile devam etmeleri ticari anlamda şart, teknolojinin sürdürülebilir bir görünümü içinde yeni donanım gerekiyor. Meta karma gerçeklik alanı içinde yatırımlarını ve geliştirmelerini arttırıyor olsa da, Sanal gerçeklik uygulamaları ve oyunları olduğu sürece bu teknoloji devam etmek zorunda.

Sonuçta oyun ve uygulama geliştirilmesi için bir çok geliştiriciyi fonluyorlar.

sanal gerçeklik / karma gerçeklik gözlüğü olarak Quest 4 gelecektir bence.

Geri