• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Yardım Meta Quest 3 Kurulum ve Kullanım Sorunları

moonlight012

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Meta Quest 3 gözlükleriyle ilgili bazı sorunlar yaşıyorum. Kurulumu tamamladım ancak görüntü kalitesi düşük ve takılmalar oluyor. Oyunları düzgün çalıştıramıyorum.

Quest 4 incelemelerine de baktım, benzer sorunlar olduğunu gördüm. Farklı kabloları denedim, güncellemeleri kontrol ettim ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir çözüm öneriniz var mı?

Merhaba Geliştirici ayarlarına baktın mı acaba Bazen oradaki küçük değişiklikler bile büyük fark yaratabiliyo Meta Quest 2'mi kullanıyom benim deneyimlerime göre fabrika ayarlarına döndürmek işe yarayabiliyo bazen 😊 Sorun çözülür inşallah

Öncelikle sakin ol Meta Quest 3'ün yeni olması nedeniyle bazı ufak tefek sorunlar yaşanması normal Fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurmayı dene Ayrıca Meta'nın destek sayfasındaki sorun giderme adımlarına göz at Çözüm bulacağına eminim 👍

üzgünüm sorun yaşadığını duyduğuma üzüldüm Meta Quest 2'mi kullanıyom, benimkide arada takılıyordu ama fabrika ayarlarına döndürünce düzelmişti Bir de güncellemeleri tekrar kontrol etmeyi dene belki bir şey atlamışsındır başka bir şey aklıma gelmiyor 😔

Hımm, Meta Quest 3'ün canını sıkıyomuş 🤔 Kabloları denedin, güncellemeleri yaptın, hala takılıyor… benim eski HTC Vive'ım bile daha az sorun çıkarıyordu valla. Fabrika ayarlarına döndürmeyi dene belki işe yarar, olmazsa servise yollayın gitsin. Yeni nesil teknoloji işte, biraz sabır 😂

Meta Quest 3'ün bu kadar sorun çıkarması şaşırtıcı değil benzer sorunlar Quest 2'de de vardı. Fabrika ayarlarına döndürmeyi dene, sorun yazılımsal olabilir. Donanımsal bir problemse, iade etmeyi düşün. Piyasadaki diğer VR gözlükleri de göz önünde bulundur PICO 4 gibi alternatifler var.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri