Mass Effect: Andromeda'in Varisi

handebjk1903_

Kayıtlı Kullanıcı
Konsol bölümlerinde daha fazla ilgi olduğunu düşünerek buraya yazmayı uygun buldum. BioWare'den Casey Hudson'ın bu açıklamasından sonra yeni bir Mass Effect oyunu geliştirilmekte olduğu herkesçe biliniyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Tahminimce, oyun 4. çeyrek 2015'te 750/PS4/PC platformlarında çıkacak ve EA'nın tüm oyunlarında olduğu gibi Dice'ın Frostbite Motoru ile çalışacak.

Motor seçiminden emin değildim çünkü UE3, ME1/2/3 için gayet iyiydi ve mantıklı olan UE4'e geçmek veya Lucas Arts'ın Star Wars 1313 için yaptığı gibi UE3'ü kapsamlı bir şekilde değiştirmekti (bu arada Disney satın almasının ardından rafa kaldırıldı/iptal edildi...). Ama görünüşe göre, Şubat 2014 tarihli bir DICE sunumundaki bu sunum slaydına rastlamamla Frostbite kullanılacağı anlaşıldı: http://dice.se/wp-content/uploads/Scaling-the-pipeline.pptx

Solda Dragon Age 3 görseli (FB2 ile çalışacağı doğrulandı) ve sağda Shepard görülüyor. Daha sonra Frostbite motorunun bir sonraki ME oyununu çalıştıracağı doğrulandı (http://blog.bioware.com/2012/11/12/an-update-from-bioware-montreal/).

EA'nın, diğerlerine göre bazı eksiklikleri olan (örneğin, henüz bir Frostbite tabanlı oyunun UE3 veya CE3 kadar çok poligon kullandığını görmedim ve açıkçası NFS:Run, Army Of Two vb. berbat görünüyor) Frostbite motorunu tüm geliştiricilerine dayatması mı gerekiyor yoksa her geliştirici projesine en uygun olanı kullanmakta özgür mü olmalı?

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri