Makine Öğrenimi İçin Dizüstü Bilgisayar - 2023

lazkizi37

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni bir makine aldım!

Asus Tuf F17 modeli sonunda elime geçti. Güçlü bir cihaz.

Özellikleri şöyle: i7 - 13700H işlemci, 18GB ram, 750GB NVMe SSD, RTX 3060 Ti 6GB ekran kartı, 165Hz FullHD 17.3" ekran.

Windows 11 ve Office 2021 Pro kurulumunu tamamladım. İlk izlenimlerim:

Rakiplerine göre daha uygun fiyatlıydı. Bir oyun dizüstü bilgisayarı için şık ve sade bir tasarımı var, siyah piyano görünümü hoşuma gitti.

Sağlam ve kaliteli malzeme kullanılmış. Oyun dizüstü bilgisayarları için hafif sayılır, sadece 2.2 kg ağırlığında. Güç adaptörü de hafif.

Ev ofis kullanımında inanılmaz hızlı. Çoğu zaman serin ve sessiz çalışıyor.

Yeni bir Kingston 1100GB NVMe (DC1000B) kurumsal sınıf SSD ekledim.

Anaconda, CUDA ve Pytorch sorunsuz çalışıyor; Transformer modeli çalıştırırken önceki dizüstü bilgisayarımdan %70 daha hızlı.

Harika bir makine!

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri