• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

kayıp sandık

gecimsizimbugunlerde

Kayıtlı Kullanıcı
Amerika'da nihayet piyasaya sürüldü. Geliştirme çalışmaları 2012'de başlamıştı. Güney Kore'de 2020 yılında (birkaç yıl süren beta sürecinin ardından) çıkışını yaptı. Unreal Engine 3 kullanıyor. Geçen yılın sonlarında hala DirectX 9 ile çalışıyordu. DirectX 11 desteği bu yılın başlarında eklendi.

2023 yılımın en iyi oyunu olabilir. Hala çok güzel görünüyor. Bazı seviyeler o kadar iyi tasarlanmış ki ağzım açık kalıyor.

İşte 2015'ten orijinal tanıtım videosu:

Lost Ark : World Premiere Tailer [KR] - YouTube

Bu fragmanı gördüğüm andan beri oyunun çıkmasını bekliyordum. İşte Amerika için resmi çıkış fragmanı:

Lost Ark: Launch Gameplay Trailer - YouTube

Oyun esasen bir ARPG (Diablo gibi) ama aynı zamanda bir MMO. Ancak öncelikli olarak bir ARPG.

Ayrıca Steam tarihinde ilk 24 saatinde en çok oynanan ikinci oyun oldu. PUBG ilk sırada yer alıyor.

Lost Ark, sadece 24 saat sonra Steam tarihinde en çok oynanan ikinci oyun oldu (msn.com)

Oyuna aşırı bağımlı kalmamak için kendimi belirli saatlerde oynamayı bırakmaya zorluyorum.

Duyduğum kadarıyla son oyun (kaçınmaya çalışacağım) inanılmaz derecede karmaşık ve yapılabilecek çok fazla şey var.

Bu, dijital formda saf bir bağımlılık.

Ayrıca ücretsiz oynanabilir. Oyun için aylık 12$ veya 6 ayda bir 60$ karşılığında "abonelik" (Crystalline Aura deniyor) satın alabilirsiniz. Veya oyun içinde yeterince para kazanırsanız bu aboneliği oyun içi para birimiyle satın alabilirsiniz.

Ana kampanyada diğer oyuncuları tamamen yok sayıp tek oyunculu bir oyunmuş gibi oynayabilirsiniz. Son oyun içeriğine ulaşana kadar diğer oyuncularla oynamak kesinlikle gerekli değil.

Oynamaya çok fazla bağlanmamak için para yatırmayı düşünmüyorum. Ve şimdiye kadar para yatırma ihtiyacı duymadım. Mümkün olduğunca rahat bir şekilde oynamaya çalışacağım. Tanıdığım insanlara, oyunu 4-6 saatten fazla oynarsam oynamayı bırakmam için beni zorlamalarını söyledim. Bana oyunu bırakmam için yüzüme yumruk atmalarına izin verdim.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri