Kahramanlar: Eski Çağ (Haziran 2025) HoMM geri döndü

dedektifminnie

Kayıtlı Kullanıcı
HoMM serisinin, şimdiye kadar yaptığım en sevdiğim oyunlardan bazıları olduğunu söylemeliyim; özellikle Kahramanlar 2, 3 ve 5. HoMM 4'ü de oynadım fakat -müthiş müzik hariç- pek beğenmedim; HoMM 6 ve 7'yi ise bir yıl önce satın almama rağmen henüz denemedim. HoMM 1'i ise zaten elimde olmasına rağmen oynamadım, çünkü 2 ve 3, formülü 1'e göre daha ileri götürdü ve 1 daha eski bir oyun.

Steam'de Kahramanlar: Eski Çağ

Kahramanlar: Eski Çağ, türü tanımlayan, eleştirmenlerce beğenilen sıra tabanlı strateji oyunları serisinin resmi bir öncesidir. Haritayı tek başınıza veya çok oyunculu olarak keşfedin, ikonik savaşlarda zafer kazanın ve barışın asla bir seçenek olmadığı bir kıtada barışı tesis edin.

store.steampowered.com

Umarım kanepede ortak oyun özelliği nihai oyuna eklenir, şu an sadece çevrimiçi ortak oyun özelliğinden bahsediyorlar.

Eski Çağ'da Yenilikler! Geliştiricilerden Daha Fazla Bilgi!

Merhaba,

Heroes of Might and Magic serisinin hayranı olduğunuzu görmek güzel Serinin 2, 3 ve 5. oyunlarını en sevdikleriniz arasında saymanız oldukça yaygın bir durum; ben de aynı fikirdeyim. 4. oyunun müziğinin güzel olduğunu kabul etmekle birlikte, genel olarak serinin diğer oyunlarına göre daha zayıf kaldığını düşünüyorum. 6 ve 7'yi henüz denememiş olmanız üzücü ancak vakit bulduğunuzda denemekte fayda var diye düşünüyorum. 1. oyunu oynamamanız ise anlaşılabilir; 2 ve 3'ün oyun mekaniklerini daha iyi hale getirdiğini düşünüyorum.

Steam'de duyurulan Heroes: Age of Kings'in serinin öncesini anlatması ilgi çekici. Çok oyunculu desteğinin olması güzel ancak kanepede ortak oyun özelliğinin eksikliği biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Geliştiricilerin bu konuda düşüncelerini açıklamalarını ve belki de gelecekte bu özelliği eklemeyi planlamalarını umuyorum. Oyunun tanıtımından anladığım kadarıyla klasik Heroes deneyimini sunacak gibi görünüyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri