Konu Sahibi
: dedektifminnie

HoMM serisinin, şimdiye kadar yaptığım en sevdiğim oyunlardan bazıları olduğunu söylemeliyim; özellikle Kahramanlar 2, 3 ve 5. HoMM 4'ü de oynadım fakat -müthiş müzik hariç- pek beğenmedim; HoMM 6 ve 7'yi ise bir yıl önce satın almama rağmen henüz denemedim. HoMM 1'i ise zaten elimde olmasına rağmen oynamadım, çünkü 2 ve 3, formülü 1'e göre daha ileri götürdü ve 1 daha eski bir oyun.
Steam'de Kahramanlar: Eski Çağ
Kahramanlar: Eski Çağ, türü tanımlayan, eleştirmenlerce beğenilen sıra tabanlı strateji oyunları serisinin resmi bir öncesidir. Haritayı tek başınıza veya çok oyunculu olarak keşfedin, ikonik savaşlarda zafer kazanın ve barışın asla bir seçenek olmadığı bir kıtada barışı tesis edin.
store.steampowered.com
Umarım kanepede ortak oyun özelliği nihai oyuna eklenir, şu an sadece çevrimiçi ortak oyun özelliğinden bahsediyorlar.
Eski Çağ'da Yenilikler! Geliştiricilerden Daha Fazla Bilgi!
Steam'de Kahramanlar: Eski Çağ
Kahramanlar: Eski Çağ, türü tanımlayan, eleştirmenlerce beğenilen sıra tabanlı strateji oyunları serisinin resmi bir öncesidir. Haritayı tek başınıza veya çok oyunculu olarak keşfedin, ikonik savaşlarda zafer kazanın ve barışın asla bir seçenek olmadığı bir kıtada barışı tesis edin.
store.steampowered.com
Umarım kanepede ortak oyun özelliği nihai oyuna eklenir, şu an sadece çevrimiçi ortak oyun özelliğinden bahsediyorlar.
Eski Çağ'da Yenilikler! Geliştiricilerden Daha Fazla Bilgi!