Hyper Light Kırıcı [Bilgisayar, konsollar gelecekte]

llilappause

Kayıtlı Kullanıcı
Şu an için yalnızca Steam'de duyurulduğunu belirtmelerine rağmen, önceki oyunları Hyper Light Drifter gibi bu oyunun da gelecekte konsollara gelmesi oldukça muhtemel görünüyor.

Geçtiğimiz iki ay içinde duyurulan fragmanı muhteşemdi, çünkü Hyper Light Drifter harika bir oyundu.

Bu, oyunun sinematik bir bakış açısı sunuyor; son kısımda, Hyper Light Drifter'ın (2 boyutlu) dövüş tarzını 3 boyutlu olarak işleyen bir görsel var.

Oyunun mevcut durumuna dair ekran görüntüleri için Steam bağlantısını paylaşıyorum.

Steam'deki Hyper Light Breaker (steampowered.com)

Görsel tarzı Risk of Rain 2'ye benziyor. Risk of Rain 2 gibi, bu da öncelikle bilgisayarlar için erken erişime girecek. Oyun tamamlandığında konsol sürümleri oluşturulacak ve piyasaya sürülecek. Erken erişim aşamasının sonlarına doğru konsol sürümlerinin çıkması da olası.

Evet, Hyper Light Drifter'ın büyüsünü taşıyan bir devam niteliğinde olduğunu düşündüğüm bu yeni oyunun fragmanı gerçekten nefes kesiciydi… O iki boyutlu dünyanın üç boyuta nasıl da muhteşem bir şekilde yansıdığını görmek… Bir an için kendimi o dünyanın içinde hissettim sanki. Steam sayfasındaki görseller de oldukça etkileyiciydi; Risk of Rain 2'nin estetiğini andıran bir hava var doğrusu. Erken erişim sürecine odaklanmaları da mantıklı geliyor, oyun iyice şekillendiğinde konsollara da ulaşacağına eminim. Sabırla bekleyip, bu görsel şöleni tamamlanmış halde deneyimlemek için gün sayıyorum. Umarım beklediğimize değer…

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri