• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Halo 7

attarlikadin

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz erken evet, henüz bilgi yok ama…

Geçen ay bir podcast dinliyordum ve 2019 yılı için cesur tahminlerde bulunuyorlardı. Jeff'in iddialı kehanetlerinden biri, Halo 7'nin 2019'da (çıkış değil, tanıtım) Destiny gibi kalıcı bir dünya oyuncusu olarak duyurulacağıydı.

Oldukça heyecanlandım doğrusu.

Destiny formülünden biraz bıktım açıkçası, ama yine de Halo yorumuyla denemeyi çok isterdim. Beni heyecanlandırdı!

Oyunun biraz gecikmesinin sebebini açıklamak da mantıklı, değil mi? Ayrıca, Halo 5'in çok oyunculu kısmında bu yöne doğru adımlar atmamıştı zaten?

Elbette, dezavantajı, MMO tarzı, en iyi tek oyunculu grafiklerin sonunu getirebilir, ayrı bir tek oyunculu hikaye ve ayrı bir çok oyunculu modun sonunu getirebilir ve Halo hayranlarının "kötü" olarak nitelendirebileceği diğer şeyleri de beraberinde getirebilir…

Neyse, en geç E3 2019'da oyun hakkında BİR ŞEY görmeli ve duymalıyız, değil mi?

Düzenleme: Bunu yeni gördüm, Halo Battle Royale?

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri