• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Gears 5: Pc Performansı

dedektifminnie

Kayıtlı Kullanıcı
Pc forumunda yeni bir konu açıyorum; konsol forumunu gereksiz PC ile ilgili bilgilerle doldurmamak için.

Yeni NV sürücüsü Gears 5'in performansını büyük ölçüde iyileştirdi. Hala test aşamasındayım, fakat 1070 ekran kartımla 2880x1800 çözünürlükte, pencere modunda, gölgeleri ultra ayarda tutarak neredeyse sabit 60 FPS elde ediyorum. Ortalama en düşük kare hızım yaklaşık 52 FPS civarında.

Yine de, hacimsel sis efektini ultra ayara aldığımda performans düşüşü fazla oluyor. Ortalama en düşük kare hızım yaklaşık 51 FPS'ye düşüyor. Bu yüzden onu yüksek ayarda bırakacağım.

AO (orta) hariç diğer tüm efektleri ultra ayarda kullanıyorum. Sevmediğim efektleri (hareket bulanıklığı, alan derinliği ve lens parlaması) ise kapalı bıraktım.

Ancak, asıl önemli olan oyun deneyimi. Benchmark testinde AO yüksek ayarda yapıldığında ortalama en düşük kare hızının yaklaşık 58 FPS olacağını göstermesine rağmen, gerçek oyun oynarken kare hızının zaman zaman 46-49 FPS'ye kadar düştüğünü fark ettim. AO'yu orta ayara düşürmek, oyun deneyiminde neredeyse sabit 60 FPS elde etmemi sağladı. Oyun içinde çok fazla veri yüklendiğinde kare hızının arada sırada düşmesi yine de kaçınılmaz.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri