• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Eski oyunlarım evde kaldı mı? Hangi oyunlar?

seyda028

Kayıtlı Kullanıcı
Evimi yeniliyorum, eşyaları yerleştirirken eski PC oyunlarımı buldum, CD formatındalar.

NBA Live 1998'i buldum. NBA Live oyunları eskiden çok daha iyiydi.

Resident Evil 1'i de buldum. İlk oyun buydu. Monster 3D ekran kartımla harika çalışıyordu.

Super Eurofighter 1999 da vardı. Zor bir oyun olmasına rağmen, kaydedilen dosyaları not defteriyle düzenleyerek SU-35 ve SU-27 uçaklarına kayıp statüsü verip oyunu bitirdim. Kılavuzu uçak elektronik sistemleri kılavuzu gibiydi, inanılmazdı.

Super Street Fighter 2 Turbo da oradaydı. Efsane oyun. İlk dövüş oyunumdu, 1996 yılında almıştım. Çok sevmiştim. Akuma'yı yenmek imkansızdı, hiç başaramadım. Orijinal kutusu yoktu ama CD'nin çalıştığını görünce çok sevindim.

Superbike 1999 da vardı. Çok eğlenceli bir oyundu. Oynadığım en iyi motosiklet oyunuydu. Hatırladığım kadarıyla en sevdiğim pist Kyalami'ydi. O zamandan beri tekrar oynamadım. YouTube'da veya benzeri bir platformda da videosunu izlemedim. Belki izlerim ama güzel anılar silinir mi bilmiyorum.

Unreal'i de buldum, ilk versiyonu. O zamanlar için etkileyiciydi, özellikle 3D hızlandırıcı kartta çalıştığını gördüğünüzde, filtreler ve görüntü kalitesi inanılmazdı. Oyunun kutusunu kaybettim ama CD iyi durumda gibi görünüyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri