• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

DioField Güncesi [PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, Switch]

jaapoonnkizz

Kayıtlı Kullanıcı
Square Enix'ten yepyeni bir strateji RPG oyunu geliyor: DioField Güncesi

Oyunun tanıtım videosu yayınlandı

Çıkış tarihi fragmanı izleyiciyle buluştu

Oynanış videosu paylaşıldı

Derin ve stratejik gerçek zamanlı savaşlar sunuluyor

DioField adasındaki doğal ortam ve kültürler, eşsiz diorama tarzı dokularla birleşerek net ve güzel bir görsel estetiği oluşturuyor

Oyunun müzikleri Game of Thrones'un bestecileri Ramin Djawadi ve Brandon Campbell tarafından bestelendi

Oyun hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Square Enix ve Lancarse iş birliğiyle geliştirilen bu gerçek zamanlı strateji RPG'si, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.

Microsoft Store'a göre oyun, ışın izleme özelliğine ve saniyede 60 kareyi aşkın bir performansa sahip olacak. Dün oyunu ön sipariş ettim ve şu anki indirme boyutu 28,2 GB, ancak bu boyutun çıkış tarihine kadar değişmesini bekliyorum.

Hangi oyun motorunun kullanıldığını bilmiyorum.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri