Konu Sahibi
: jaapoonnkizz

Square Enix'ten yepyeni bir strateji RPG oyunu geliyor: DioField Güncesi
Oyunun tanıtım videosu yayınlandı
Çıkış tarihi fragmanı izleyiciyle buluştu
Oynanış videosu paylaşıldı
Derin ve stratejik gerçek zamanlı savaşlar sunuluyor
DioField adasındaki doğal ortam ve kültürler, eşsiz diorama tarzı dokularla birleşerek net ve güzel bir görsel estetiği oluşturuyor
Oyunun müzikleri Game of Thrones'un bestecileri Ramin Djawadi ve Brandon Campbell tarafından bestelendi
Oyun hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Square Enix ve Lancarse iş birliğiyle geliştirilen bu gerçek zamanlı strateji RPG'si, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.
Microsoft Store'a göre oyun, ışın izleme özelliğine ve saniyede 60 kareyi aşkın bir performansa sahip olacak. Dün oyunu ön sipariş ettim ve şu anki indirme boyutu 28,2 GB, ancak bu boyutun çıkış tarihine kadar değişmesini bekliyorum.
Hangi oyun motorunun kullanıldığını bilmiyorum.
Oyunun tanıtım videosu yayınlandı
Çıkış tarihi fragmanı izleyiciyle buluştu
Oynanış videosu paylaşıldı
Derin ve stratejik gerçek zamanlı savaşlar sunuluyor
DioField adasındaki doğal ortam ve kültürler, eşsiz diorama tarzı dokularla birleşerek net ve güzel bir görsel estetiği oluşturuyor
Oyunun müzikleri Game of Thrones'un bestecileri Ramin Djawadi ve Brandon Campbell tarafından bestelendi
Oyun hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Square Enix ve Lancarse iş birliğiyle geliştirilen bu gerçek zamanlı strateji RPG'si, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.
Microsoft Store'a göre oyun, ışın izleme özelliğine ve saniyede 60 kareyi aşkın bir performansa sahip olacak. Dün oyunu ön sipariş ettim ve şu anki indirme boyutu 28,2 GB, ancak bu boyutun çıkış tarihine kadar değişmesini bekliyorum.
Hangi oyun motorunun kullanıldığını bilmiyorum.