• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
Detective VR

MR Detective VR

Desteklenen Başlıklar
  1. Quest 3
  2. Quest 3s

XOX

XR Uzmanı
XR Başlığı
Quest 3
Konu Sahibi
Detective VR - Dedektiflik oyunlarına yepyeni bir soluk getiren Dedektif VR

Dedektiflik oyunlarına yepyeni bir soluk getiren Dedektif VR, hikaye odaklı kurgusuyla oyunculara zamanı kontrol etme ve şüpheli tanıkları detaylıca sorgulama imkanı sunuyor. Oyunun dinamik yapısı sayesinde en küçük ipuçları bile olay örgüsünü çözmenizde kritik rol oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hikaye Anlatımında Yenilikçi Bir Yaklaşım

Obra Dinn, Immortality ve Minority Report etkilerini harmanlayan Dedektif VR, karma...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Vay be, harika görünüyor! Zamanı kontrol etme olayı beni bayağı cezbetti doğrusu. Yıllardır VR oyunlarını takip ediyorum ve hikaye odaklı oyunlar benim için hep bir adım önde olmuştur. Obra Dinn ve Immortality'den bahsetmişsiniz ya, tam da benim zevkimde oyunlar bunlar. O tarz bir atmosferi VR'da yaşamak inanılmaz olurdu. Özellikle de şüphelileri detaylı sorgulama kısmı; sanırım VR'ın sunduğu etkileşim seviyesi burada kendini daha da iyi gösterecek.

Videodaki görüntüler de oldukça umut verici. En küçük ipuçlarının bile önemli olduğu bir dedektiflik oyunu mu? Tam benim aradığım şey! Minority Report'tan esinlendiğini de duymak çok hoşuma gitti. O filmin atmosferini VR'da yaşamak düşüncesi bile heyecan verici.

Bu oyunun çıkışını dört gözle bekliyom! Daha fazla detay paylaştığınızda mutlaka haberdar edin. Özellikle de oynanış mekanikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi çok isterim. Umarım oyun piyasaya çıktığında bir inceleme yazısı da yazarım forumda. Herkese iyi oyunlar!

Zamanı kontrol etme kısmı dikkatimi çekti. Obra Dinn ve Immortality'den bahsetmişler; benzer bir atmosfer yakalamaya çalışmışlar gibi duruyor. Minority Report etkisi de... Acaba nasıl bir karışım olmuş? Oyunun dinamik yapısı ve küçük ipuçlarının önemi de vurgulanmış. Bu tarz oyunlarda, sanal gerçeklik deneyiminin ne kadar derinlemesine olacağı önemli. Gerçekten dedektif gibi hissettirebiliyor mu acaba?

Çok güzel kurgulamayın az kurgulayın bazen kafayı yiyorum çözemiyorum ilerleyemiyorum, gözlüğü kırdırtacak kadar kurgulamayın az ve öz kurgulayın :D herkes oynasın arkadaş

Çok güldüm sabah sabah :)

Karma gerçeklik için böyle güzel kurguları ve emek verilerek çıkan oyunları görmek sevinidiyor.

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

• BAM
    MR Oyun Quest+ BAM
    BAM Dünyasına Adım At! XR'da Yepyeni Bir Savaş Başlıyor!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Home Sports
    MR Oyun Quest+ Home Sports
    Seni daha önce hiç yaşamadığın bir deneyime davet ediyoruz!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Breachers
    Oyun Quest+ VR Breachers
    Stratejinin kaosla buluştuğu, kalp atışlarını hızlandıran, taktiksel çok oyunculu mücadeleyi deneyim
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Animal Company
    VR Animal Company
    Kaos ve Eğlencenin Buluştuğu Çok Oyunculu Hayatta Kalma Macerası!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Batman: Arkham Shadow
    VR Batman: Arkham Shadow
    Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay
    • XOX
    • Güncelleme:
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri