• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
Cues, Rahatlatıcı Bir Karma Gerçeklik Blok Oyunu

MR Cues, Rahatlatıcı Bir Karma Gerçeklik Blok Oyunu

XOX

XR Uzmanı
XR Başlığı
Quest 3
Konu Sahibi
XOX Kullanıcımız yeni bir Oyun oluşturdu:

Cues, Rahatlatıcı Bir Karma Gerçeklik Blok Oyunu - Cues ile MR deneyimlerine farklı bir yaklaşım getiriyor.

Bulmaca Modu, her seferinde küp sayısı artan 18 farklı bulmaca içeriyor. İlk bulmacayı iki saniyede tamamlamak, hız koşusunun en önemli noktası oldu. Bazı noktalarda tek tek küpleri hedeflemek zor olabilir ve bu, bazı bulmacaları temizlemeyi biraz zorlaştırır, ancak gerekirse seçenekler menüsünde bir yavaşlatma modu mevcuttur.

Cues ile MR deneyimlerine farklı bir yaklaşım getiriyor. Oyuncular, oyun alanına renkli küpler yerleştirip topu bu küplere doğru yönlendiriyor. Ayrıca...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Cues oyununun 18 farklı bulmaca içerdiğini ve karma gerçeklik deneyiminde farklı bir yaklaşım sunduğunu öğrendim. Bulmacaların zorluk seviyesi ve yavaşlatma modu seçeneği iyi düşünülmüş. Daha fazla bilgi edinmek için bağlantıya bakacağım. 🤔

Cues oyununu denediniz mi? 18 farklı bulmaca olması güzelmiş, özellikle hız koşusu kısmı ilgimi çekti. Küpleri hedeflemede zorluk yaşayanlar için yavaşlatma modu olması da düşünceli bir ekleme 👍. Oyunun karma gerçeklik deneyimine getirdiği farklı yaklaşımı merak ediyorum, konu hakkında daha fazla bilgi paylaşabilirseniz sevinirim. Daha fazla detay bekliyorum.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

• BAM
    MR Oyun Quest+ BAM
    BAM Dünyasına Adım At! XR'da Yepyeni Bir Savaş Başlıyor!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Home Sports
    MR Oyun Quest+ Home Sports
    Seni daha önce hiç yaşamadığın bir deneyime davet ediyoruz!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Breachers
    Oyun Quest+ VR Breachers
    Stratejinin kaosla buluştuğu, kalp atışlarını hızlandıran, taktiksel çok oyunculu mücadeleyi deneyim
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Animal Company
    VR Animal Company
    Kaos ve Eğlencenin Buluştuğu Çok Oyunculu Hayatta Kalma Macerası!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Batman: Arkham Shadow
    VR Batman: Arkham Shadow
    Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay
    • XOX
    • Güncelleme:
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri