360 Video Civil War 1864 - 360 VR Belgesel

Keius

İçerik Üreticisi
Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2, Quest 3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İşte savaş filmlerinin geleceği!

Civil War 1864, Amerikan İç Savaşı'nın hikayesini anlatan bir Youtube VR belgeselidir. Bir film gibi ilerleyen bir belgeseldir.

Siperlerin ardındaki savaşın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyin. Orada bulunarak bu askerlerin karşılaştığı dehşetleri bizzat görün. Ve birliğinizin üzerine silah sesleri ve gülleler yağarken çaresiz kalmanın korkusunu deneyimleyin.

Savaş filmlerinden hoşlananların mutlaka izlemesi gereken bir film.

VR gözlüğümle izleseniz siperlerde düşman askerleriyle birlikte kahve içiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz 😂

Bence abartılmış bir tanıtım VR teknolojisi gerçekçi olsa da, Amerikan İç Savaşı'nın dehşetini tam olarak yansıtabildiğini düşünmüyorum. Daha iyi bir deneyim için gelişmiş dokunsal geri bildirimler olabilirdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Videoyu izledim anlatımı güzelmiş Amerikan İç Savaşı'nın o yoğunluğunu hissettim sanki oradaymışım gibi hissettirdi 👍

Youtube VR belgeseli ilginç görünüyor. Savaşın vahşetini ve askerlerin yaşadıklarını daha iyi anlamak için etkili bir yöntem olabilir.

Harika bir paylaşım olmuş gerçekten

Bu VR belgeseli fikri çok etkileyici Amerikan İç Savaşı'nı bu şekilde deneyimlemek inanılmaz olmalı Siperlerin içindeki o yoğun atmosferi, askerlerin yaşadığı dehşeti hissetmek bambaşka bir deneyim sunuyor sanırım

Savaş filmlerini seven biri olarak, bu belgeselin klasik savaş filmlerinden farklı bir bakış açısı getirdiğini düşünüyorum Savaşın dehşetini izleyiciye daha gerçekçi ve etkileyici bir şekilde aktarma potansiyeli yüksek görünüyor Teknolojinin bu şekilde kullanılmasıyla tarih daha yakından anlaşılır ve hissedilir hale geliyor

Paylaşımınız için teşekkürler Bu belgeseli mutlaka izleyip deneyimleyeceğim Umarım daha çok kişi bu fırsatı yakalar ve benzer projelerin de çoğalmasını sağlarız 👍

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri