• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Bloodborne: Ps4 (From Software)

bu_da_kim_ki

Kayıtlı Kullanıcı
Geçtiğimiz iki ayda From Software'nin yeni oyunu Bloodborne ile yoğun bir zaman geçirdim. Oyunun zorluğu ve atmosferi beni gerçekten etkiledi.

Harika bir hikaye anlatımı sunuyor Bloodborne; karanlık ve gizemli dünyasıyla oyuncuyu içine çekiyor. Karakter geliştirme sistemi de oldukça tatmin edici.

Grafikler ve ses efektleri kusursuz; oyun dünyasının ayrıntılarına hayran kaldım. 10 saatten fazla oyun süresi geçirmeme rağmen, hala keşfedilecek çok yer var.

Oyundaki canavarlar ve boss savaşları unutulmazdı. Gerilim dolu anlar yaşattı ve yeteneklerimi geliştirmemi sağladı. Şiddetli ve zorlu bir oyun deneyimi sunuyor Bloodborne.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri