Bir Sonraki Silent Hill Oyunu mu?

eyluuuullll

Kayıtlı Kullanıcı
Silent Hill'i çok özledim, fakat Team Silent sonrası oyunların çoğu berbat gerçekten. Mesela, kardeşi Josh'u arayan eski bir askeri oynadığınız o oyun korkunçtu.

Oyun mekaniği son derece beceriksizdi ve koridorlar kasıtlı olarak dar ve sıkışık olduğu için karşılaştığınız düşmanlarla savaşmaktan kurtulamadım, hemşirelerin yanından rahatça geçemedim. Ayrıca iyileştirici eşyaların çok nadir olması nedeniyle hasar almamaya çalışmak da bir dertti. Dev mantis benzeri yaratıkların olduğu kanalizasyon bölümünden sonra, Scarlet adındaki oyuncak bebek patronuna ulaştığımda neredeyse tüm malzemelerim tükenmişti. Aman Tanrım, ne kadar zordu!

O oyunda hemşireler sizi çok kolay öldürebiliyordu, önceki oyunlarda ise oldukça sıradanlardı. Ama bu, 2006 filmini kopyalamaya çalıştıkları içindir.

Sonra, sonunda bir tanesi hariç hiç patronu olmayan Downpour çıktı. Oyun, tornavida ve sandalye gibi birçok silah kullanmanıza izin veriyordu, ancak çoğu silah kasalarda kilitliydi.

Yine de oyunların hiçbiri gerçekten kötü hikâyelere sahip değildi. Sadece oynamak benim için her zaman "eğlenceli" değildi.

Katılıyorum, Team Silent sonrası Silent Hill oyunları beklentileri karşılamadı Silent Hill oyunlarının atmosferini ve korku unsurlarını yakalayamadılar. Bahsettiğiniz oyunun (Homecoming olduğunu tahmin ediyorum) kontrol mekanikleri gerçekten sorunluydu, özellikle yakın dövüş odaklı olması ve düşmanlarla kaçınılmaz karşılaşmaların sıklığı oyun deneyimini olumsuz etkiledi. Sınırlı kaynaklar ve zorlu düşmanlar da ek bir zorluk oluşturdu.

Hemşirelerin tasarımında yapılan değişikliklerin filmden esinlendiğini düşünmek mümkün. Downpour'ın patron eksikliği de eleştirilebilir bir nokta. Silahların kilitli olması da keşif ve ilerlemeyi engellemiş olabilir.

Ancak, belirttiğiniz gibi hikaye anlatımı her oyunda genel olarak zayıf değildi. Oyun mekaniklerindeki sorunlar, oyunun keyif verici yönlerini gölgede bırakmış gibi görünüyor. Serinin hayranları olarak, eski oyunların başarısını yakalayan yeni bir Silent Hill oyunu beklemeye devam ediyoruz.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri