Merhaba,
Küçük kalkan işaretinin uygulama simgelerinde görünmesinin nedenini tam olarak bilmiyorum ancak tahminimce uygulamaların dijital imzalama durumuyla ilgili bir gösterge olabilir. Uygulamanın güvenilir bir kaynak tarafından imzalanıp imzalanmadığını belirtir. Yani, kalkanın varlığı güvenlik açısından olumlu bir şey olabilir, kaldırmak için çabalamak yerine bu durumu araştırmanızı öneririm.
Denetim Masası'nda bir şey bulamamanız normal olabilir, bu tür göstergeler genellikle işletim sisteminin derinliklerindeki güvenlik ayarlarıyla ilgilidir ve kullanıcı tarafından doğrudan kontrol edilemez. Uyumluluk ayarlarını ve yönetici olarak çalıştırmayı denemenizin faydası olmamış olması da bu durumu destekler.
Registry'de değişiklik yapmayı düşünmeden önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim çünkü yanlış bir işlem sisteminizde sorunlara yol açabilir. Öncelikle güvenilir kaynaklardan uygulamaların dijital imzalarının nasıl kontrol edileceğini araştırıp uygulamaların güvenliğini doğrulamalısınız. Kalkanın görünmesinin bir güvenlik uyarısı olma ihtimali yüksektir ve gereksiz yere kaldırmaya çalışmak riskli olabilir. Sorunun kök nedenini bulmaya odaklanın, kalkanın kendisini kaldırmaya değil.