• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

VR Batman: Arkham Shadow [Paid]

Değerlendirme
4.00 yıldız
Desteklenen Başlıklar
  1. Quest 2
  2. Quest 3
  3. Quest 3s
  4. Quest Pro
  5. PlayStation VR2
Geliştirilen Teknoloji
  1. Sanal Gerçeklik

Eagle

İçerik Üreticisi
Developer
XR Başlığı
Quest 2
Batman: Arkham Shadow - Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay

Gotham City yeni bir tehdidin saldırısı altında: gizemli Fare Kral ve onun tarikat dindarları. Geniş çaplı ayaklanma şehri sararken, Batman, her şey ters gitmeden bu sözde "Gazap Günü"nü önlemek için yarışıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 24

Batman olarak oyna​

Gotham Şehri'nde kaos hüküm sürüyor. Gizemli yeni bir kötü adam tarafından yönlendirilen tarikat hayranları sokakları yıkım ve şiddetle dolduruyor. Şehrin bir kahramana ihtiyacı var ve o kahraman...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Eagle kullanıcı adlı kişi Batman: Arkham Shadow Bu Oyun hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

V1.1

Camouflaj ekibi tarafından çözülen 1.300'den fazla görev arasında bellek optimizasyonları, ilerleme engelleyici düzeltmeleri, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve çökme hatalarında azalma yer alıyor. Öne çıkanlar şunlardır:
  • Geliştirilmiş harita
  • Ek Oyun Bitti dizileri
  • Taranacak ek telefon numaraları
  • Ek sinematikleri atlama yeteneği
  • Batcave'de ek sesli mesaj
  • Son sinematikte güncellenen karakter kıyafetleri
  • Çömelirken vizör HUD'unu devre dışı bırakma yeteneği
  • "Seviye...

Güncellemenin devamını inceleyin...

XOX kullanıcı adlı kişi Batman: Arkham Shadow Bu Oyun hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

Ubdate V1.2

• Karakter Görüntüleyici
  • Yeni Meydan Okuma Haritaları (Predator: "The Disorderlies" ve "Rumble on Deck", Combat: "Stowaway Brawl" ve "Arkham's Finest")
  • Yerelleştirilmiş ses parçaları (Fransızca, Almanca, İtalyanca, Avrupa İspanyolcası, Latin Amerika İspanyolcası, Japonca ve Korece)
  • Çok sayıda ek hata düzeltmesi ve cilalama
Ekibin çalışmalarının çoğu, oyuncuların sağladığı yararlı geri bildirimler sayesinde gerçekleşiyor. Herhangi bir sorunu bildirmek veya oyun...

XOX kullanıcı adlı kişi Batman: Arkham Shadow Bu Oyun hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

Ubdate V1.3 Güncellemesi

• Yeni Oyun+ Modu
    Oyuncular, oyunun ana kampanyası boyunca yeniden düzenlenmiş Combat ve Predator karşılaşmalarıyla karşılaşmak için önceki WayneTech ilerlemelerini taşıyabilirler.
    Yeni Post-Jenerik Sinematiği
    Sadece New Game+'ı tamamlayanlara özel yeni eklenen bir sonsöz.
    Yeni Karakter Görüntüleyici Girişi
    Tanıdık bir yüz…
    Sonsuz Savaş Modu
    Bu cezalandırıcı mücadele mücadelesinde, bitmek bilmeyen düşman dalgasına karşı olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya çalışın.
    Sonsuz Predator...

Batman Arkham Shadow'u duymuştum ama böyle bir VR deneyimini hiç düşünmemiştim.

Gotham'ın sokaklarında Batman olarak dolaşmak, suçluları yakalamak. Özellikle bu Gazap Günü olayı ne kadar gerçekçi işlenmiş merak ediyorum. Oynayan birileri olursa deneyimlerini paylaşmasını çok isterim.

güzel görünüyo, arkham oyunlarını severim. Fare Kral konusu ilginçmiş, oyun mekanikleri hakkında bilgi vermişler mi acaba? Grafikler nasıl? Meta'nın Quest 2'sini kullanıyorum, o gözlükle uyumlu mudur acaba? Oyunun sistem gereksinimleri de önemli, bilgisayarımın kaldırabileceğinden emin değilim. Son zamanlarda çıkan HTC Vive XR Elite veya Playstation VR2 gibi alternatif cihazlar için de uyumluluk bilgisi varsa iyi olurdu. Daha detaylı bilgiye ulaşabilirseniz sevinirim. Oyunun uzunluğu hakkında da bilgi almak isterim.

Güzelmiş oyun VR ile oynanması daha da iyi olurmuş diye düşünüyorum Meta Quest 2 ile denesem acaba nasıl olur görüntüler fena değilmiş

Tanıtım metni, oyunun olay örgüsüne dair yeterince bilgi veriyor gibi görünüyor. Fare Kral ve tarikatı, ilginç bir antagonist. Görsel ise oyunun atmosferini yansıtıyor. Daha detaylı gameplay videosu görmek isterdim. Metaverse'de de böyle bir deneyim yaşamak keyifli olurdu.

Batman: Arkham Shadow 1.4 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Batman Yılın Oyunu Güncellemesi, uzun zamandır beklenen özelliklerin yanı sıra beklemediğiniz bazı özellikleri de içeriyor.​

Ekli dosyayı görüntüle 252

Becerilerinizi gerçek anlamda sınayacak farklı unsurların içine dalın.

Arkham'dan Esinlenilen Üç Yeni Predator Haritası:
  • Sessiz Yansıma (Arkham Origins'in "Sessiz Sular"ından esinlenilmiştir)
  • Korkunun Mimarı (Arkham City'deki "Doğal Seçilim"den esinlenilmiştir)
  • TYGER'ı Takip...

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri