• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Asgard's Wrath 2 oyununu başlatmıyor düzeltiliyor yazısı çıkıyor

DTD

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2
Oyun uzun süredir yüklüydü birkaç aydır oynamamıştım. Dün gece tekrar oynamaya karar verdim fakat simgenin üzerinde "Yeniden Dene" ifadesi belirdi. Üzerine tıkladığımda kısa bir süre "Düzeltiliyor" yazısı görünüyor, ardından "Cihazınızda yeterli depolama alanı olmadığı için indirilemiyor" hatası alıyorum.

1 (6).webp

Ne kadar depolama alanına ihtiyaç duyulduğunu belirtmiyor. Şu anda 20 GB boş alanım var ve Assassin's Creed Nexus'u yeni kaldırmıştım. Hatayı aldıktan sonra gözlüğü yeniden başlattım ancak problem çözülmedi ve hâlâ başlatma hatası almaya devam ediyorum. Ayrıca oyun Depolama bölümünde de görünmüyor.

Çözüm
Merhaba Asgard için 31.40 gb boş alana ihtiyacınız var, muhtemelen oyunu kaldırmışsınız veya benzer bir sorun nedeni ile kütüphanenizden silinmiş ve tekrar kurmak için gerekli alanınız yok gibi görünüyor.

Bundan dolatı oyunun eksik doslayalarını yükleyemiyor, Asgard için 32 gb bir boş alan oluşturup tekrar deneyin açılacaktır.
Merhaba Asgard için 31.40 gb boş alana ihtiyacınız var, muhtemelen oyunu kaldırmışsınız veya benzer bir sorun nedeni ile kütüphanenizden silinmiş ve tekrar kurmak için gerekli alanınız yok gibi görünüyor.

Bundan dolatı oyunun eksik doslayalarını yükleyemiyor, Asgard için 32 gb bir boş alan oluşturup tekrar deneyin açılacaktır.

Çözüm
Düzeltme: 34 - 35 GB kadar boş alan olsun bazen kurulumda güncellemeler ile daha fazla dosya çekmek istiyor, boş alan yoksa yükleyemediği için uyarı ile birlikte o kadar zaman boşa gidiyor.

Bir önceki hata nedeniniz de yeterli boş alan olmadığı için bir güncelleme başarısız oldu ve oyun düzgün bir şekilde yüklenmedi.

Ben olsam kaldırıp tekrar yüklerdim... daha sonra diğer bazı uygulamaları kaldırdıktan veya ekran görüntüleri/videoları sildikten sonra, yeterli alan olsun diye.

Umarım tekrar çalıştırabilirsin. 🙂

• Like
Tepkiler: DTD

Teşekkürler, akşam deneyeceğim tekrar ama oyunun ne kadar boyutu olmadığını göstermemesi veya bilgi vermemesi çok saçma

Yoğunluktan yazamadım, oyunu kurdum ve oynadım, sorun tamamı ile yeterli alan olmamasından kaynaklanıyormuş.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri