Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artırılmış Gerçeklik Gözlükleri Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
Geçen ay birkaç artırılmış gerçeklik gözlüğü modeli araştırdım ama karar vermekte zorlanıyorum. Fiyat performans açısından en iyi seçenek hangisi olabilir? Önerilerinizi bekliyorum.
AR gözlüğü ne amaçla kullanacağınız çok önemli. Şuan için üretilen AR Gözlükleri daha çok iş geliştirme için kullanılıyor eğlence odaklı olarak Ray-Ban - Meta Ar gözlüğü diyebilirim ama bu gözlüklerden şuan için çok fazla birşey bekleme. Bunların dışında Xreal ve lenovo nunda AR gözlükleri var, aşağıda bir kaç link ekliyorum onlarada bakabilirsin.
Şimdi ise Rokid, bu başarılı tasarımı biraz daha geliştirerek Rokid Max 2 AR Gözlükleri piyasaya sundu. Daha şık bir tasarım sunan bu yeni model, selefleri
Snapchat'in arkasındaki şirket olan Snap Inc, bugün Spectacles AR Glasses'ın son sürümünü duyurdu. Şirket buna Spectacles '24 adını veriyor. Yeni cihaz, görüş
Oppo AR Glass 2021 Ar Gözlüğü. Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo. İkinci, yıllık Inno Günü'nü Çin'in Shenzhen kentinde düzenleyerek konsept OPPO AR
Geçen ay benim de benzer bir arayışım olmuştu Artırılmış gerçeklik dünyasına adım atmak heyecan verici gerçekten
Bütçeyi ve kullanım amacını belirlemek önemli bence Oyun odaklıysanız daha yüksek işlemci gücüne sahip modeller ideal olabilir Eğitim veya iş amaçlı kullanacaksanız daha hafif ve taşınabilir seçenekler daha pratik gelebilir
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize önem veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.