Duyuru 2024 Kasım ayında çıkacak yeni VR ve MR Oyunları

XOX

Yönetici
İçerik Üreticisi
Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 3
Metro Awakening (Meta Quest, PC-VR, Playstation VR 2 için 7 Kasım)
Deluxe Sürüm için ön sipariş veren herkes 5 Kasım’da oynamaya başlayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

EXOcars (Meta Quest, PC-VR, Playstation VR 2 için 14 Kasım)
EXOcars, gerçekçi sürüş fiziği ve tekli ve çok oyunculu modlara sahip bir araba yarışı oyunudur.

Last Stand (Meta Quest için 14 Kasım)
MR oyunu, Home Invasion ile bugüne kadarki en iyi karma gerçeklik nişancı oyunlarından birini sunan Soul Assembly tarafından geliştiriliyor.

Spatial Ops (Meta Quest, Pico için 14 Kasım)
Team Deathmatch ve Capture The Flag gibi klasik nişancı oyun modlarıyla evinizi veya dış mekanınızı lazer etiket arenasına dönüştürün.
Starship Troopers: Continuum (Meta Quest için 14 Kasım, PSVR 2 için 25 Kasım)
Bilim kurgu nişancı oyunu, üçe kadar ortak oyunculu oyuncu için tasarlanmıştır, ancak tek başına da oynanabilir.
Microsoft Flight Simulator 2024 (PC VR için 19 Kasım)
Microsoft Flight Simulator 2024, dört yıl önceki selefini takip ediyor ve onun gibi sanal gerçekliği destekliyor.
Augment Empire (Meta Quest için 21 Kasım)
Artırılmış İmparatorluk, Meta Quest için tamamen elden geçirilmiş, 4K dokulara ve karma gerçeklik moduna sahip, erken dönem bir VR klasiğidir.

Daha fazla detay ve oyun videoları için 2024 Kasım Ayında Yayınlanacak 9 VR Oyunu haberimizi inceleyin.

Metro Awakening almayı düşündüğüm ama bir taraftan 1400 TL vermelimiyim diye düşündüğüm bir oyun. İyi hoş ama artık gerçekten doviz artışı çok can yakıyor bir oyun için bu kadar yüksek mebla vermek yanlışmş gibi geliyor belki de pahalı değil bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama bu listeden metro oynamayı en çok istediğim oyun derdim.

Geri