• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

12GB Ram, 3GB Kullanılabilir

lovecezam

Kayıtlı Kullanıcı
Çok garip bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarım 8. nesil Intel NUC, Windows 11 Pro, 2x9GB (18GB toplam) DDR4 SODIMM'lere sahip. UEFI ve Windows'ta görünüyor fakat sistem özelliklerinde ve görev yöneticisinde yalnızca 3GB kullanılabilir gösteriyor. Belleklerden birini çıkardığımda toplam 9GB, kullanılabilir 3GB gözüküyor. Bilgisayara başka bir şey takılı değil (USB vb.) ve entegre grafik kartını kontrol ettim; IGP'nin belleği kullanıyor gibi görünmüyor, ancak tam olarak nasıl kontrol edeceğimden emin değilim.

Bu durumu daha önce yaşayan var mı? 3GB RAM ile Windows 11'i çalıştırmak mümkün değil.

Geçtiğimiz ay en güncel Intel grafik sürücüsünü kurdum, işe yaramadı. Görev yöneticisinde iki grafik adaptörü listeleniyordu, nedenini bilmiyorum. Şimdilik sadece 1 GPU listeleniyor ve 1.2GB mevcut. Geçen hafta görev yöneticisinde 2 GPU listelenmişti, her ikisinin de 1.2GB mevcut belleği vardı.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri