HABER

E3 Microsoft Sunumu Türkiye Saatine göre 00.00’da

E3′ konferansında dün EA sunumunu Türkiye saatine göre saat 22:00 da yapmıştı, bugün ’un beklenen Xbox sunumu ile  devam ediyor.  Microsoft’un şovunun tamamını 12.00 PDT / 15.00 EDT / 21.00 BST, Türkiye Saatine göre TSI 00.00 de izleyebilirsiniz.

E3 Microsoft Sunumu Türkiye Saatine göre TSI 00.00’da

Microsoft’un gösterisini karışık duygular ile bekliyoruz. VR deneyimlerini destekleyeceğini bildiğimiz, şirketin yenilenen Xbox kod adlı, Project Scorpio‘nun tam olarak ortaya çıkmasını bekliyoruz. Aynı zamanda Microsoft bu hafta yaptığı bir çok açıklamada, Xbox için, bu yılki programda VR hakkında konuşmayacağını söylemişti. Aramızda VR hayranları için büyük bir hayal kırıklığı oluştu. Belki de HoloLens veya bu yıl Windows’a gelecek olan VR başlıkları hakkında bir güncelleme görmemiz mümkün olabilir. VR ya da değil, kaçırmamanız gereken bir gösteri olacağına eminiz.

E3 Microsoft Sunumunu Buradan izleyebilirsiniz.

  HTC Vive Yeni Başlığını Vive Focus Adıyla Piyasaya Çıkaracak

Benzer İçerikler

Ford HoloLens Kullanarak Geliştirme Testleri Yapmaya Devam Ediyor

Yeni VR Ritim Oyunu Audica 7 Mart’ta Erken Erişimde

Skytropolis İle Kendi Şehirlerinizi Oluşturmaya Hazır Olun

Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen GİRİŞ YAP
  Abone Ol  
Bildir